söndag 13 december 2015

Rock Road Snittar

Rocky Road Snittar



150g Smör
3 3/4 dl Vetemjöl
1.5 dl Strösocker
3 msk Kakao
3 msk Sirap, ljus
1.5 tsk Vaniljsocker
1.5 tsk Bakpulver

Toppning

200 g Mjölkchoklad
Minimarshmallows

1/2 påse Dumle
1 dubbel Daim



Gör så här:
Börja med att klä en plåt med bakplåtspapper.
Sätt ugnen på 175°C.
Knåda ihop alla ingredienser till degen i en bunke.
Arbeta ihop en smidig deg med händerna.
Rulla degen till två längder och lägg på plåten.
Grädda mitt i ugnen i 10-11 minuter.
Hacka chokladen fint medan kaklängderna gräddas.
Strö över chokladen på längderna direkt när de kommit ut ur ugnen, 100 gram på varje längd.
Ställ tillbaka plåten i ugnen i 30 sekunder.
Tag en liten slickepott och bred ut chokladen på längderna.
Strö över ditt hackade godis.
Låt stelna svalt en stund och skär sedan i snittar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar