onsdag 11 november 2015

Double chocolate cokies filed with mintcream

Double chocolate cokies filed with mintcream



Kakan

175 smör (mjukt)
1/2 dl socker
3 1/2 dl mjöl
2msk kakao
Rör ihop smöret och sockret pösigt. Arbeta ner mjölet och kakaon. Forma till en rulle, plasta in i plastfolie och kyl i minst en timme.
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg bakplåtspapper på två plåtar och skär upp rullen i tunna skivor och lägg ut glest på plåtarna. Grädda ca 6-8 minuter.

Låt kakorna svalna helt och bred sedan ut krämen på hälften av kakorna. Förvaras kallt ca 3- 4 dagar.

Fyllning
4msk grädde
3.5dl florsocker
1/2tsk pepparmintsolja

Eller
4msk grädde
3.5dl florsocker
2 droppar vaniljessens alternativt 2 tsk vaniljsocker

Eller
4msk grädde
3 dl florsocker
1tsk kakao
1tsk vaniljsocker

Rör ihop med gaffel.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar