lördag 31 augusti 2013

Restauranger i Stockholm

Att äta ute kan vara en fantastisk upplevelse lika väl som det kan upplevas som en trist besvikelse. Men i själva verket är det helhets upplevelsen som är avgörande. Atmosfären och sällskapet kan väga över vilken torr lax, skuren sås eller segt kött som helst. Fast ett dåligt sällskap, ja hörre ni, det kräver en hejdundrande brakmiddag. :)

Hur som helst har jag ätit ute en del nu på senaste tiden. Hurry curry på Hötorget är verkligen ett riktigt mysigt ställe som dessutom har otroligt god mat. Snabb service och drägliga priser gjorde inte saken sämre.

Innan det var jag på Dollys. Heeelt sanslösa hamburgare, men här var det inte så barnvänlig mat och relativt dyrt.

Nu sist blev det Orkid'e Thai restaurang som ligger på Medborgarplatsen i Stockholm. Här fanns det lagom med rätter att välja på, fantastisk service och riktigt bra priser.

Oj oj, jag ska absolut inte glömma  glassarna med nygräddade strutar på Cafe Kåkbrinken som ligger Västerlånggatan i Gamla stan.Den restaurangen som tog första pris var BarbeQue steakhouse på Kungsgatan. Servicen var super, stämningen var nästan nattklubbsliknande och maten var helt fantastisk.
Högt tempo, barnvänligt om man vill, fantastisk mat och bra priser. Vad mer kan man önska sig!? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar