Sallad
Idag blev det sallad till middag, Olika gröna sallader, melon, avocado, tomat, persilja, solroskärnor och nygjorda krutonger.
Krutongerna gjorde jag av jäskorgsbrödet som nu börjar bli lite i det torraste laget. Skär skivor av brödet, sedan i tärningar. Olja en het stekpanna och lägg ner brödbitarna, salta ordentligt med havssalt/flingsalt, rör om och stek till brödkrutongerna blir gyllenbruna.
Dressingar finns det i all oändlighet men idag blev det knasigt nog en form av Kebabsås. Ideén kommer ifrån Sollefteå pizzerior, inget slår deras goda kebabsås, eller pizzor för den delen. ;o)
Sås/ Dressing
A-fil
Italiensk salladskrydda
Cayennepeppar
Vitpeppar
Salt
Peppar
Crème fraìche
SMAKLIG MÅLTID GOTT FOLK!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar