tisdag 16 april 2013

Sallad

Sallad

 
Idag blev det sallad till middag, Olika gröna sallader, melon, avocado, tomat, persilja, solroskärnor och nygjorda krutonger.
 
Krutongerna gjorde jag av jäskorgsbrödet som nu börjar bli lite i det torraste laget. Skär skivor av brödet, sedan i tärningar. Olja en het stekpanna och lägg ner brödbitarna, salta ordentligt med havssalt/flingsalt, rör om och stek till brödkrutongerna blir gyllenbruna.
 
 
Dressingar finns det i all oändlighet men idag blev det knasigt nog en form av Kebabsås. Ideén kommer ifrån Sollefteå pizzerior, inget slår deras goda kebabsås, eller pizzor för den delen. ;o)
 
Sås/ Dressing
A-fil
Italiensk salladskrydda
Cayennepeppar
Vitpeppar
Salt
Peppar
Crème fraìche
SMAKLIG MÅLTID GOTT FOLK!!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar