onsdag 10 april 2013

Linsbiffar med Mynta och Honungsdoftande Yoghurtsås

Linsbiffar med Mynta och Honungsdoftande Yoghurtsås
 
 
2 DL kokta röda linser
2  ST skalade och rivna morötter
1 ST finhackad gullök
1 DL rostade och solroskärnor
2 DL Bovete flingor eller ströbröd
100 G Philadelphia ost
hackad persilja
salt
peppar
chilipulver
 
Mynta och Honungsdoftande Yoghurtsås
 
2 DL yoghurt (Turkisk)
(Fungerar med creme fraiche om det är de man har hemma.)
1TSK Flytande honung
Hackad mynta
Salt
Ny mald svartpeppar
 
 Lägg ner allting i en stor skål och knåda ihop med händerna. Låt stå 5-10 minuter. Forma sedan biffar som du bryner i smör på medelhög värme.
Servera med ris och/ eller sallad.
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar